Kostplan

Kostplan

Det er vigtigt for mig, at vi kommer rundt omkring mange aspekter, der har betydning for dit forløb. Vi drøfter din nuværende livsstil, og vi drøfter, hvilke mål, der er vigtige for dig. Et delmål kan sagtens være at opleve øget energi/mere glæde/mere selvværd. Det behøver ikke altid handle om vægten. En reduceret vægt vil selvfølgelig holde dig motiveret. Andre motivationsfaktorer vil højst sandsynligt være: mindre trang til sukker og søde sager, flottere hår, smukkere hud, bedre søvn, tilfredshedsfølelse, lavere blodtryk og mindre risiko for livsstilssygdomme.

932a7487_fEn effektiv og nem kostplan holder dig på sporet

Under kostsamtalen udformer jeg en effektiv kostplan, der tager udgangspunkt i præcis, hvem du er som person. Hvad kan du godt lide at fylde køleskabet med af sunde råvarer?

Alle forløb består af individuelle handlingsplaner. Du vil føle det som et tæt og intensivt forløb, som samtidig er realistisk!

Vi drøfter dine motionsvaner, og taler om, hvordan din arbejds- og familiestruktur ser ud. Dine egne kostvaner bliver ikke kasseret – de skal bare opgraderes. Du får flere sunde råvarer ind i din daglige kost. Ved at tage udgangspunkt i dine eksisterende vaner, bliver det nemt at overholde kostplanen. Vi tager også hensyn til eventuelle sygdomme/medicinforbrug mv., så din kostplan afspejler de vilkår, du lever med. Det skal være nemt, let opnåeligt og inspirerende at foretage en kostændring. Når du er 100 % klar på at opnå et vægttab, er min fornemmeste rolle at få det til at lykkes med en realistisk kostplan! Selvfølgelig kræver de nye kostvaner en indsats. Det er bestemt ikke altid ligetil i en travl hverdag med familie og forskellige præferencer. Det har jeg fuldt ud respekt for. Derfor er mine kostplaner så nemme og overskuelige som overhovedet muligt. Mine klienters resultater guider også mig til hele tiden at blive bedre.

Kostplanen skal være ”din lille hjælper” i dagligdagen. Planen giver dig guidelines til at klare indkøb og madlavning. Planen kan altid reguleres efterfølgende, hvis din hverdag ændrer sig, eller du har brug for ny inspiration. De rette mængder og den rette fordeling af alle de vigtige næringsstoffer, sørger jeg for. Resten af planen afspejler i høj grad dine ønsker til lækker mad i hverdagen.

Der er især 3 grunde til, at du får gode resultater, når du arbejder med mig:

  1. Du skal ikke selv tælle kalorier – det gør jeg for dig. Mine kostplaner er konkrete handleplaner, uden at du behøver at tænke i kalorier.
  2. Du får ingen fjollede mirakelkur. Til gengæld smitter jeg dig med min begejstring, når jeg tror på, at dit vægttab vil lykkes!
  3. Du får ingen løftede pegefingre, men oplever i stedet forståelse for, at Rom ikke blev bygget på en dag. Mine kostplaner sikrer et stabilt blodsukker, så du nemmere får resultater. Nogen oplever hurtigt en balance i deres hverdag, imens andre har brug for længere tid.